Bag om Blikfang

Om Blikfang

Bag Blikfang står den dynamiske duo Stine & Dorthe!

De står ikke bare bag, men også helt i front. Har du besøgt vores fysiske butik eller stødt på Blikfang på sociale medier, er du med sikkerhed blevet smittet af deres altid gode humør og til tider tvivlsomme humor.

Historien bag Blikfang

Efter mere end et årtis professionelt parløb, tog Stine & Dorthe hinanden under armen i foråret 2020 og sprang ud som selvstændige med Butik Blikfang i Brønderslevs gågade.

Nedlukningen kom og salgsvinduet flyttede ind på Blikfangs Facebook- og Instagram profil, hvor I virkelig viste jeres opbakning og udtrykket Vi ses i indbakken blev en del af hverdagen. De mange mange MANGE samtaler i indbakken, styrkede troen på at Blikfang universet var noget særligt, at der var kunder til Blikfang langt udover Brønderslevs bygrænse. Kort sagt, behovet for og ønsket om en webshoppen var kæmpe stort.

Her er der ikke langt fra tanke til handling, og nu skulle der udvides med et online univers!

 


 

Velkommen på webshoppen

Blikfangs eget online univers - Wauw! Ambitionen var klar, det skulle være et personligt space, hvor intet skulle være standard eller laves efter en skabelon. Og selvom det er komplet udebane for os 2 butikstrunter og har krævet nye rynker i panden og en masse hiven i håret, så gjorde vi det sgu´!

En fantastisk rejse har vi været på!
Vi er så glade og stolte over at det lykkedes. Det online univers vi drømte om, er blevet en realitet og den 22. april 2021 kl 20.20 kunne vi første gang invitere jer indenfor på Blikfangs Webshop.

I Blikfang lever drømmen om et festligt univers, hvor der er plads til alle, og hvor den personlige shoppeoplevelse kommer først. Vi elsker hver eneste dag af det her vaskeægte Blikfang eventyr og byder jer velkommen både på webshoppen og i butikken i Brønderslev.

- The Blikfangers

 

ALL YOU
NEED
IS LOVE
AND
BLIKFANG

Team Blikfang

  • DORTHE Ejer & Lagerchef

     

  • STINE Ejer & SoMe Ninja